sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Onni-pojan talviseikkailu

Täsäs lumettomassa talvessa on ihana lukea kirja, jossa on oikea luonnonmukainen talvi. Tämän talven paras talvikirjalöytö on selvästi Sanna Pelliccionin jo klassikoksi nousseen Onni-pojan uusi Onni-pojan talviseikkailu (Minerva, 2018, esittelykpl).

Harmillisen epätarkka kuva on kustantajan sivuilta

Onni-poika lähtee seikkailemaan perheensä kanssa Lappiin ja tutustuu ihanalla lomamatkallaan ohi suhahtavalla hiihtävän Neetan kautta saamelaisperheen arkeen. Kirjassa on myös sanoja ja lauseita saameksi ja koko tarina on revontulten ärikkään kaunis ja satumainen. Ihastuttava kirja kotomaamme rikkaudesta ja kaunis kunnioitus Suomen luonnolle ja saamelaisuudelle.
Helposti voisi uskoa, että kirjasarja hiipuu mitä pidemmälle sarjaa edetään, mutta Onni-pojan talvikirja näyttää miten näin ei ollenkaan aina käy! Suursupervinkki talvi-iltoihinne!

Mukavia lukuhetkiä joulunodotukseen!


"- Kuka sä oot ja mikset sä kaadu koskaan? Olavi huutaa tytön perään."

- Sanna Pelliccioni: Onni-pojan talviseikkailu

1 kommentti:

  1. Hei,
    Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
    Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!