tiistai 22. elokuuta 2017

Kukkuluuruu Kuckeliku

Äitiyspakkauksista tuttu Kukkuluuruu kirja on oikein laadukas ensikirja, jonka on lorutellut ja kirjoittanut Elina Pulli ja kuvittanut Karoliina Pertamo (Lasten Keskus, 2016, saatu kustantajalta). Kirjan lorut ovat juuri täydellisen pituisia ja paikoitellen oikein mainioita omaan makuuni vauvoille esiteltäväksi. Kuvitus on tietysti ihastuttavan kaunista Pertamon uniikkia jälkeä, jota katsellessa myös aikuisen silmä viihtyy.

Kirjassa melkein parhaimmaksi- joskin todella pidin myös loruista ja kuvituksista- nousi kirjan pienet vinkin vauvan "käsittelyyn". Vinkeissä on tosi kivoja pikkujuttuja arkeen ja vähän vauvajumppaankin, jotka tukevat vauvan mukavaa ja turvallista oloa ja auttavat häntä oman kehonsa kasvussa. Tänä vuonna tätä kirjaa ei näköjään enää löydy äitiys(onkotermivanhemmuus)pakkauksesta, joten halukkaiden on se ostettava itse tai lainattava kirjastosta- suosittelen lämpimästi! Runot ja vinkit ovat kirjassa myös ruotsiksi!

Tästähän tulikin ihan vauvakirjojen esittelyviikko! Seuraavaksi jatketaan kuvakirjojen parissa :)!


"Vauvan varpaat vauvan sormet,
vauvan pullea massu.
Vauvan kasvot, vauvan kyljet,
vauvani tahmatassu
ottaa pallon pom pom pom,
pallo kaverimme on."

- Elina Pulli ja Karoliina Pertamo: Kukkuluuruu!

2 kommenttia:

  1. Tämä on suloinen, ja ilahduin todella, kun sen viime vuonna vastaanotimme äitiyspakkauksesta! On hienoa, että meillä kaikkiin kyseisenä vuonna vauvan saaneisiin perheisiin on jaettu näin laadukas kirja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut teillä onni :) Meilläkon sattui esikoisen aikaan superhyvä :)

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!