maanantai 2. lokakuuta 2017

The Ninjago Movie, kuvitettu opas

Jatketaan linjalla: kaikki lukeminen on hyvästä. The Ninjago Movie kuvitettu opas ei houkuttele minua kirjan ääreen, mutta se taatusti houkuttelee tuhansia ja taas tuhansia pikkulegoilijoita. Ja vaikka elokuvat olisivatkin vielä liian jänniä katsottaviksi, on onneksi näitä kirjoja, joiden avulla voi päästä henkilöhahmoihin, paikkoihin ynnä muuhun ja jatkaa taas leikkiä Ninjago:n maailmassa.


Kirjassa on siis varsin voimakas kuvitus ja kuvituksen ympärillä pääotsikon alla pieniä "tietoiskuja" asiaan liittyen. Tämä kirja voisi olla hyvä pulpettikirja, koska lukemista voisi tehdä pikkupätkissä.Kiinnostavien kuvien lisäksi minusta tässä on onnistuttu pitämään kokonaisuus selkeänä. Joskus tuntuu, että uudet tietokirjat ovat vähän liiankin runsaita ja repaleisia. Tässä on minusta kuitenkin melko selkeä linja. Teksti usein valkealla pohjalla ja osittain fonttikin isompaa. Kirjaa olisi helppo lukea myös rinnakkaislukuna. Meillä lukupuolen hoiti itsenäisemmin koululainen. Äiti vain tsekkaili kirjan kokonaisuutta ja osia, jotta sai vinkin teille jakoon :D


Niin, että lorvaileeko teilläkin pieni kaveri, jolle lukeminen olisi hyvästä? Kipsin kapsin kirjastoon ja kirjakaupoille ja katselemaan mitä kaikkea on tarjolla. Varmasti jokaisen intresseihin löytyy jotakin! Ninjago-go-go-go!


"Tärkeintä on kuunnella sisintään."

- Julia March: The Ninjago Movie kuvitettu opas (WSOY, 2017, suom. Tommi Järvinen, esittelykpl)

2 kommenttia:

  1. Minä ajattelin ostaa tämän, josko saisin Lego-faniani innostumaan vähän lukupuuhista. Tavuja osaa hienosti lukea, mutta ei hanki saada vielä yhdistettyä sanoiksi. Tämä voisi olla kiva porkkana. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat muikean hymyn kiitokseksi ja vielä jonain päivänä tavut liuuuukuuuuu toisiinsa sanoiksi <3!!

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!