tiistai 4. lokakuuta 2016

Talvivaatteet ostettu? Tai suunniteltu?

Lapseni hihkaisi riemusta jo loppukesästä, kun saimme käsiimme Ihanan tarrakirjan (se on sen nimi) Muotisuunnittelija, Talvimallisto (tämä on sen kirjan loppunimi, miten näitä nyt paremmin kirjoittaisi?) (Karisto, saatu kustantajalta, 2016).


Lapseni ihastui kesällä jo aiempaan yhteen Ihanaan tarrakirjaan, jonka olin ostanut kesälomamatkalle viihdykkeeksi. Tarroja laitettiin hartaasti ja niitä myös irroteltiin ja laitettiin uudestaan (tätä en usko kirjan kestävän, mutta niin sitä tehdään kuitenkin). Tuntui vähän hassulta, että nyt tarrakirjassa oli jo talviset mallistot käytössä mutta lastani se ei näyttänyt haittaavan.Tarrakirja on oikein mukava ja voin kuvitella, että olisin pienenä itsekin ollut näistä ihan innoissani. Naispuoliset hahmot ovat toki mallinmuotoisia mutta onneksi tyypeissä löytyy eri kulttuurien edustusta ja ehkä hiven persoonallisempaa tatsia kuin friendseistä, joiden kohtaan koen vieläkin melkoista ristiriitaa (oletteko katsoneet sitä ohjelmaa?).


Tarrakirjat ovat myös mukava puuha hetkiin, kun odotellaan lääkärille pääsyä, laitetaan ruokaa tai muuten vain tylsistytään. Syysloman mökkeilyynhän tämä onkin ihan supermukava. Mutta jokohan ne JO OSTETUT talvivaatteetkin pitää sinne ottaa?


"Väritä naamiot hyytävän jäisin värein."

- Baggot, Miller, Watt (suom. Susanna Sjöman): Ihana tarrakirja, Muotisuunnittelija, Talvimallisto

2 kommenttia:

 1. Tosissaan kiva ja puoleensavetävä ! Olen joskus löytänyt pienille tyttökavereilleni sellaisia muotikirjoja tai paperinuken tapaisia systeemejä, joissa asuja vaihdetaan magneettikiinnityksellä. Taidan tykätä noista kaikista yhtä paljon kuin lapsetkin :D Onko tuossa myös väritettäviä osioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyaikana löytyy vaikka minkälaista tehtäväkirjaa!!
   Näissä on pieniä väritysosuuksia kuten taustan koristeet.
   Tuollaiset magneettinuket kuulostaa myös hauskoilta!
   Kiitos kommentistasi :)

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!