sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Gone reading

On aika pitää kesälomabreikki! Ja fiiliksen mukaan se on niin pitkä kuin sattuu hyvälle tuntumaan. Mukavaa heinäkuuta kaikille ja lomaa sitä nauttiville! Muistakaa lukea ja nauttia tarinoiden ihmeellisestä ja vapauttavasta maailmasta. Jos jäät kotimaahan, vaikka kotisohvalle, on maailma kuitenkin pelkän sivun käännön päässä avoinna- myös sinulle.
Kuvissa kesälomallmme katsottuja kirjoja, joita löytyi pinoistani. Katsotaan pääseekö joku lukuun, vai kuinka monta. Viimeisessä kuvassa on tällä hetkellä lukemamme Dahl (ei yllätä ketään), joka on taas taattua Dahlia... Maija Poppasen kuvitus on muuten kotimainen, eli Marika Maijalan piristävä kuvitus. Mietin kauan haluanko kirjan kuvituksen alkuperäisenä vain näin. No ostin nyt Maijalan kuvituksella mutta jos divarissa tulee ap kuvituksinen vastaan, niin mahtuu hyllyyni toinenkin!

Rentouttavaa kesää ja rikkaita lukukokemuksia!


"Merirosvot olivat kuitenkin väsyneitä, sillä he olivat paiskineet ahkerasti töitä.
-Me tarvitsemme lomaa, kapteeni Kalmari voihkaisi."

- Adam & Charlotte Guillan + Rupert Van Wyk: Peräkylän piraatit lomalla

12 kommenttia:

 1. Meillä on myös tuo Maija Poppanen lomakirjapinossa! Sormiani syyhyttäisi jo kovasti mutta 6vee ei ole vielä antanut suostumustaan kirjan aloittamiseen...Leppoisaa lukulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, me aloitettiin eilen! Mukavaa lukulomaa teillekin :)!

   Poista
 2. Tuo Maija Poppanen on mainio! Muistaakseni suomennoskin on tuore (en jaksa mennä tarkastamaan ;)). Dahl on aina hyvä, Herra Lemusta meillä tykättiin myös.

  Kivaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana Kapari-Jatan uusi suomennos. Vanhat nimet (en tiedä siis entistä suomennosta, mutta nimet on sodanaikaisia!) on jätetty, se on jännä juttu :)!
   Herra Lemua yritettiin jo kerran, jospa nyt...!
   Rentouttavaa kesää :)!

   Poista
 3. Hauskaa kesää! Pitäisi joskus lukea Roald Dahlia...

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kesää ja hyviä lukuhetkiä! <3 Tuo versio Maija Poppasesta on ihana, kuvitus on jotenkin niin hauskaa. Ja voi, Herra Lemu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah! Olet lukenut! Kuvitus on ollut kahden luvun aikana niin hyvä. Ei yhtään "täyttökuvitusta", vaan laatua. Toiv kestää koko klassikkokirjan loppuun saakka. Minua harmittaa että tämä on elokuvana niin voimakkaasti mielessäni. Oli ensimmäisiä leffoja mitä koin...!
   Lemu on vielä kokematta!
   Lukukesää!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Toiv teilläkin on lomaa edes vähän :)!

   Poista
 6. Mukavaa lomaa! :) Kivoja kirjoja sinulla pinossa. Dada-kissa kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3! Dada-kissa on ollut jonkin aikaa pinossa. Katsotaan josko saadaan luettua lomalla :)

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!