torstai 12. toukokuuta 2016

Prinsessavärityskirja

Päästiinpäs mekin värittelemään Sanna Manderin Prinsessavärityskirjaa (2016, S&S, saatu kustantajalta). Meillä asustaa nimittäin yksi melkoisen tirpakka prinsessa, joka rakastaa piirtämistä (prinsessojen) ja värittämistä. Prinsessavärityskuvat ovat olleet tähän asti sitä taattua disneykamaa, joten odotin suurella mielenkiinnolla miten tämä selvästi omalaatuisempi prinsessavärityskirja otettaisiin vastaan.


Ja voin totuuden mukaisesti kertoa, että erittäin hyvin. Kirja otettiin hihkuen vastaan ja sitä alettiin värittämään sillä touhulla, etten meinannut ehtiä tyhjempiä kuvia kuvaamaankaan. Kirjassa on myös ihanan paljon värityskuvia (50) ja kaikki iittyvät jollakin lavealla tavalla prinsessoihin. Itse prinsessakuvissa löytyy prinsessoja moneen lähtöön.Mikä hauskinta kaikki prinsessat tuntuvat kelpaavat tyttärelleni. Ja myöskin minulle. Kuvitus on tehty taidokkaasti: siinä ei ole ihan liikaa yksityiskohtia ja sen asettelu (voiko näin sanoa) on mielekäs ja takaa kivan lopputuloksen (vaikka käytettäisiinkin vain yhtä väriä!). Olen saanut väritellä näitä usein työpäiväni jälkeen lapseni kanssa ja tätä kirjaa värittäessäni olen viihtynyt itsekin. Lisäksi ostimme vasta uudet geelikynät, joilla lienee myös osansa värityksen uuteen viehätykseen.Tänään maitokaupassa käydessäni huomasin, ettei Prinsessavärityskirjan hintakaan ole paha (10 e). Lisäksi isompi värityspaketti kestää kauemmin kuin nykyiset tarroja pursuvat parinkymmenen sivun vihkoset, joissa on noin kolme värityskuvaa (grr). Eli todellakin hintansa väärti, voin taata. Tänään ostin yhden toisenkin vastaavanlaisen "kirjamaisen" värityskuvakirjan, kun olemme tästä niin paljon pitäneet. Oikeastaan voisin ihan toivoa, että Sanna Mander tekisi näitä lisää, vaikkapa eläimistä!

Oletteko te väritelleet aikuisten värityskirjoja? Minä en ole vielä niihin hurahtanut, mutta tämä kai on jo aika lähellä sitä!


"Hieno ja kaunis!"

- lapseni arvio Prinsessavärityskirjasta (lähetti samalla myös terveisiä :D!)

2 kommenttia:

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!