lauantai 29. maaliskuuta 2014

J. Pikkuketun runokirjojen voittajat!

Tämän päiväisen arvonnan palkinnot olivat J. Pikkuketun lahjoittamia ja kolme onnellista voittaa siis näin ihania juttuja, joista minäkin vielä kirjoittelen esittelyä...Lauantai-illan arvonnassa voittajat ovat (kuulostan lottoarvonnan kuuluttajalta, hyvää iltaa):


1. tuulista
2. linnuton puu
3. Periaatteen nainen

Paljon onnea kaikille voittajille! Ilmoittakaa sähköpostiini osoitteenne 6.4.2014 mennessä, niin saatte runoilijalta postia :)! Ja s-postini on: bleue.bleuey(täti)gmail.com

Ja kaikki jotka jäivät ilman, linkkaan ja vinkkaan vielä kivan kaupan mistä J. Pikkuketun tuotteita löytyy: Riimikirppu. Ja Johanna lupaili, että kirjoittamalla lisätietoja kohtaan sanan: lastenkirjaviikko, saa nyt vielä -50% alennuksen... Että! Kyllä meitä lykästää! Kiitos J. Pikkukettu ystävällisyydestäsi ja ihanasta yhteistyöstä vielä näin tätäkin kautta!

Huomenna pistetään Blogien lastenkirjaviikon pillit pussiin ja lorut muistoihin. Puolilta päivin päättyy osallistuminen suureen arvontaan ja yritän postata ennen illan jumppaani vielä voittajat ja loppupostauksen sekä koota viimeiset postaukset koontiin, siellä onkin jo 69 postausta (kyllä), katsotaan saammeko vielä lukua huomenna isommaksi :)!

Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille!


"L
Lomelettu lammikossa,
kelluu pikku aallokossa,
lainehilla lautailee,
hillopullaa haikailee."

- Johanna Kettunen-Huang: Aivan ihanat aakkoset

3 kommenttia:

  1. Jihuu!! Tällä innolla jaksan valvoa yli ja kirjoitella postauksen meidän lempikirjoista! Kuvat jo otimmekin. Nyt äkkiä iltasadut ja pikkunenät peittoa myöten :)

    VastaaPoista
  2. Riimikirppu -kaupassa oli hirmu paljon kivoja juttuja. Etenkin kassit aika huippuja *hih*

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!