maanantai 20. tammikuuta 2014

Maisoja minikoossa

The real life on häirinnyt jonossa olevia kirjabloggauksiani mutta haluan silti pikaisesti teille taas jakaa iloisen markettilöytöni, sillä Lucy Cousinsin Maisasta on tullut mini-kirjoja, eli sellaisia pienen pieniä paperisia neliökirjoja, joita löytyy lehtiosastolta. Olen aiemminkin kehunut teille minikirjoja, miten käteviä ne on esim. reissuissa ja säilytyksensä helppoudessa, mutta silti ainakin meillä ne ovat olleet todella kestäviä. Kirjat maksaa pari euroa kipale. Joten voittavat karkkipussin mennen tullen.
Nämä mini Maisa-kirjat ovat kotiäidin takuulla, eli yhdellä lapsella testatusti, toimivia "pahvikirjoista kuvakirjoihin" siirtymässä, sillä tekstit ovat arkisia, lyhyitä ja kuvat värikkäitä ja selkeitä. Ihan niin kuin Maisa-kirjoissa (ja dvd:ssä) muutenkin. Maisa-kirjat ovat myös hauskoja ja toistoon perustuvia. Siis kaikki kohdallaan pienen tiiperotaaperon silmin.

Meillä kumpikin lapsista tykkää Maisoista ja näitäkin kirjoja luimme tänään yhdessä. Appsin lemppari oli yhteen aikaan Keke. Sitä nimeä oli hauska toistella. Ja onhan se Keke aika hauska! Joko sinä tunnet Maisan ja Keken?


"Hyvää yötä Maisa!"

- Lucy Cousins: Maisa menee nukkumaan

4 kommenttia:

 1. Meillä poika selaili ja vinkui näitä just tänään kauppareissulla, mutta koska satunnainen palkitseminen vahvistaa käytöstä tutkitusti eniten, en voinut sortua :D. Mutta jospa ens kerralla, kun oon yksin kaupassa nappaisin Maisan mukaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, lisää tutkimuksia postaukseen :D! Hyvä silmä pojallasi, hihi!

   Poista
 2. Mä olen nämä bongannut ruokakauppareissuilla, mutta nenääni nyrpistellen jättänyt hyllyyn, koska yleensä näissä pikkukirjoissa laatu on ollut vähän, noh, sinnepäin. Parhaana esimerkkinä ehkä ne ihan turhat Muumit, joista eräässä olivat ääriviivat ja väritykset heittäneet muutamalla pikselillä. (Olisikohan ne kulunut lukea 3D-lasit päässään?)

  Niin vain kävi, että tämän tekstisi luettuani nappasin nipun (öö, kolme?) erilaista pikku-Maisaa koriini tänään kaupassa. Huomenna pitäisi ajaa pari tuntia mummilaan iltapäivällä tukevasti päiväuniajan jälkeen. Josko näillä pystyisi hieman pelaamaan aikaa, kun takapenkillä alkaa tappelu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kyllä ole ollut laatuvirheitä sattunut näissä kirjoissa. En ainakaan muista... Onpa harmi, että teille on niin käynyt!
   Tsemppiä matkaan!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!