torstai 5. joulukuuta 2013

Liikkuva joulutonttu

Löysin askarteluliikkeestä vihdoinkin näitä ihme vipuja, joilla saa askarteluihin liikettä. Mikähän hakanen tämä oikealta nimeltään onkaan mutta se on nerokas! Sillä saa autojen renkaat pyörimään ja tonttujen jalat vipattamaan! Tässäpä pieni maistiainen mitä me tänään hakasilla puuhasimme. Kuvat on keskeneräisestä tontustamme.
Mitä jouluaskarteluja te olette jo tehneet? Me ei olla paljon mitään korttien lisäksi. Ikkunatkin ovat vielä ilman lumihiutaleita. Mutta onpahan yksi tonttu talossa!


"Ai niin! Jos se tonttu on köyhä, sillä vois olla silmälasit!"

- esikoiseni villihköjä jatkoideoita tontun somistukseen (tämän jälkeen hän ehdotti pippelin laittoa) (minkä jälkeen äiti mietti, että senkin saisi liikkuvaksi ja nauroi suhteettoman paljon omalle mielikuvitukselleen)

6 kommenttia:

 1. No nyt kyllä vähän nauratti pippelijutut! :D Ei mutta, hyvä vinkki nuo vivut. Jos en väärin muista, olisin ehkä itse näitä kaipaillut pienempänä..

  Me ei olla askarreltu vielä mitään.. Pipareiden teko ja koristelu sekä vesiväreillä maalailu on tämän joulukuun saldo tähän mennessä. Lisää tuota samaa tosin luvassa :) Viime vuonna teimme lumihiutaleet ikkunaan mutta myöhemmin hän sitten kimpaantui kun ei kuulema kunnolla nähnyt ulos. Ihana uhmaikäinen :) Ajattelin tosin vielä hyväksikäyttää hänen taiteellista näkemystään joululahjoihin tulevissa korteissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että nauratti, tuli aika puskan takaa kumpikin kommentti minullekin, niin kyllä nauratti :).

   No on se kyllä aika törkeää jos on hiutaleet edessä kun juuri yrittää ulos katsoa :D. Hyvä idea tuo joulukorttiapurilaisuus.

   Poista
 2. Meillä ei ole vielä askarreltu kuin jotain epämääräisiä kuusia mummolassa. Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni, kunhan saan esikoisen kotiin asti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epämääräiset kuuset kuulostavat hyvälle :D.

   Poista
 3. Noi vipujutut on nimeltään haaraniittejä! Ihan vaan vinkiksi, että vastaisuudessa osaat sitte pyytää noita kaupassa oikeella nimellä! :) Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai haaraniittejä, mitenhän muistan. Onneksi paketissa on vaivaiset 100 kpl, että todennäköisesti ne kestävät about loppuiän kun kierrätystäkin voinee tehdä jos vain kestävät...
   Kiitos Virpi kommentistasi kovasti :)!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!