maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 23

Viimeistä viedään. Nyt on lasten jännitys huipussaan. Tuleekohan illalla edes uni? Entä me vanhemmat? Joko ovat paketit valmiina vai säästelettekö tuon viimeisen kiristelyn joulupuuhan jouluyön valvojaisiin, niin kuin me eräät? Mutta kyllä se jouluaatto sieltä tulee, huomenna, ja sitten se on taas vilauksella ohi. Mutta odotusta kannattaa keventää menemällä ulos happirikkaaseen ilmaan. Olipa keli mikä tahansa, se on parempi kuin kärvistelevä jännähiki sisällä. Hophop!

Sanotaan, että joulu on lasten. Mutta on se myös kissojen. Ei ole parempaa kuin joulu, kun saa tuhat lahjaa- eli lahjapaperia, laatikkoa ja lahjanauhaa. Huh sitä iloa, tuhatsatakiloa!Kis kis kissanpoika

Kis kis kissanpoika! (taputetaan tavuttain rytmissä: 1,2, 1 2 3 4)
Kissa tanssii jäällä (taputus jatkuu 1 2 3 4)
sukat, kengät kainalossa, (suihkitaan kämmeniä toisiinsa, kuin luistelisi 1,2, 1 2 3 4)
hieno paita päällä. (ja taas taputetaan! 1 2 3 4)

- Suom kr.


Joko teillä on joulukuusi koristeltu vai koristellaanko se vasta huomenna? Minun pitää saada kuusi heti koreaksi sillä iltaisin kynttilän valojen hämyssä on ihana fiilistellä ja rauhoittua päivän humusta.


"Joulupuu on rakennettu,
joulu on jo ovella..."

- Joulupuu on rakennettu

6 kommenttia:

 1. Ihana kisu :)! Tosi onnistunut kuvitus!

  Meillä lähti kuusi juuri ulos. Mies on ollut useamman päivän ihan tukossa ja kokoajan pahenee. Tajuttiin lopulta, että kuusestahan se taitaa johtu..ja niistä kuusenoksista, joita olin levitellyt ympäri taloa. No, seuraavaksi muovikuusen ostoon. Esikoiselle meinasi tulla itku kuusen takia niin pakkohan se muovinen hirvitys on meille hakea.

  VastaaPoista
 2. Hih, tätä kisua oli kiva piirrustella, vaikka värityksessä olikin hommansa!

  Joulukuusi on vissiin aika allergisoiva. On sula ihme ettei itselleni se tee pahoja nenäoireita mutta kosketuksesta tulee usein hassut näpyt. Useinhan ne valot ovat se tunnelmaa luova, joten jospa se muovinen tuo iloa myös ja pihakuuseenkin saa valot vaikka terassille :)! Me laitettiin eilen kuusi ja kyllähän se tunnelmaa tuo, kun ulkona sataa vaan vettä, pöh. No lenkillä ja ulkoilemassa käytiin silti. Jännä juttu, että mitä karseempi keli niin kyllä lapset läträtä tykkää :D...

  VastaaPoista
 3. Me haettiin kuusi lasten painostuksesta jo pari viikkoa sitten - kellarista, tuo tunnelmallinen tekokuusi. Haaveilen neulasista ja tuoksusta, mutta toi 1 v 9 kk pitää huolen että meillä on toi riisuttu versio - puolet koristeista on jo pistetty palasiksi.

  Mutta teille mitä ihaninta joulua ja kaikkea siihen kuuluvaa, kiitos joulukalenterista jota olen ollut tämän ankean näppiksen takia ollut tosi huono kommentoimaan. (Tontut, tuokaa mulle uusi näppis. Tai läppäri. Tai ihmeparantakaa tämä MacBook...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pena samoin :)! Ja kiva kuulla, että olet seuraillut :)). Erikoinen kuukausi blogissani, huhhuijaa.
   Ja hitsi vie kaikki bloggaajien haltijat ja markkinakummit, lahjoittakaa Penalle näppis ja heti!!! Ja läppäri.

   Poista
 4. Kuusi tuli tänään (oikein rahalla ostettu tällä kertaa). Mä tykkään kanssa tosi paljon fiilistellä kuusen tuoksussa ja kynttilöiden valossa, varsinkin heti aamusta.

  Tosi ihania nämä joulukalenterilorut, aikamoinen ponnistus! Kiitos!

  Leppoisaa joulua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennijee hyvin paljon :)! Hyvää joulua teillekin!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!