lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 21

Tänään laulamme, että: "Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen..." . Ja Kummelin tapaan jatkamme, että: "Urpo laskit väärin, joulu meni jo!" (youtube linkki).
No niin, ei kiusata lapsia tämän enempää edes ajatuksissamme vaan jatketaan hempeilemällä, valkoisen joulun ajatuksin. Eli dreaming of a white christmas, just like the ones I used to know...

Tähän loruun tarvitset jonkin kevyen peitteen (vaikka silkkihuivi) tai kasan höyheniä. Lapsi houkutellaan lattialle köllölleen (haha) ja huivia huljutellaan lapsen päällä ylös alas ja koko vartaloa sivellen tai puhalletaan höyheniä päälle (ilman tervaa). Isomman lakanan huljuttelu käy helpoiten kahden aikuisen toimesta. Tällöin voit yhdistää höyhenet lakanaleikkiin niin, että hyppyytät höyheniä lakanalta lapsen päälle...Lumisade

Tyttö taivahan takana, (huivilla sivelyä/höyhen)
tyynyjänsä typsyttävi,
nauhojansa napsuttavi.

- Suom. kr.

Mitä joululahjoja Sinä olet toivonut? Minun ikitoiveisiin kuuluvat kirjat ja olen jo pari vuotta ostanut itselleni joululahjaksi pari uutta kirjaa. Ehkä jouluna saa palkita myös itseään, vai mitä :)? Onko mitään ihanampaa kuin vetäytyä joulupäivien lomassa hyvän uuden kirjan kanssa vällyjen alle ja rentoutua ja unelmoida...


"Koska meillä on joulu,
juhla armas lapsien..."

- Koska meillä on joulu

8 kommenttia:

 1. Toivon:
  Suklaata ja kirjoja. Villasukatkin on ihania. <3
  Lisäksi maailmanrauhaa ja hieman ihan vapaata vapaata (ei mitään ohjelmaa, yms) ihan perheen kesken. :)

  Terv. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa lähes kokonaan realistisilta lahjatoiveilta :)! Joten toivon laiskottelua!

   Poista
 2. Ihana kuva taas!! :) Sinullahan on huimasti piirustuslahjoja!

  mitähän toivoisin itselleni... jos saisi mennä epärealistisuuksiin niin keksisin vaikka mitä, mutta realistisia lhajoja.. no.. no kirjoja ihmisellä ei voi olla liikaa :D Eikä mustia tusseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa saatkin epärealistisia lahjoja :D!
   Ja kiitos, nämä kuvat kyllä on oikeasti kivempia mutta tänne ne tukee haaleina, no kaikkea ei voi voittaa :D.

   Poista
 3. Moikka moi! Kyselen tätä kautta, että oletko saanut multa s-postia tänään? Oon koettanut lähettää sulle viimeistä kuvaa pariin otteeseen, mutta se ei vaan näy tuolla lähetetyissä.

  Jouluksi oon ostanut ihan itte sellaiset mukit, mitkä oli vaan pakko saada ja no, eipä mulla oikeastaan toiveita muuten ole ollut :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikamoi, on tullut kuva :)! Kiitos!

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä lahjalyöta joka ilahduttaa pitkin arkea :)! Nyt saunan pesuun, oho! (nukuin just päikkäreitä appsin kanssa joten voisi kai tuota jotain tälle päivää puuhata :) )

   Poista
  3. Hyvä! Tuli sitten varmaan moneen kertaan :D. Mutta pääasia, että on perillä :)

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!