sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sinisen keskitien joulukalenteri!

Ilolla ja suurella jännityksellä kerron, että olen nykertänyt teille loruiluun ja yhteisleikkeihin kutsuvaa kalenteria. Se ei ole vielä läheskään valmis, mikä tietysti lisää omaa jännitystäni! Mutta ensi viikolla tähän aikaan elämme jo joulukuuta...

Kuvan oikeudet kuuluvat Euccolle.

Joulukalenteri on kiitos lukijoilleni ja kannustus meille kaikille yhteiseen höpertämiseen varsinkin näin joulun alla. Kalenterin ihanan ja herkän (yllä) "logon" on tehnyt ystäväni Eucco ja kalenterin kuvituksessa auttaa myös Metsämansikka. Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa avustanne ja tulleista kannustavista kommenteistanne!

Toivottavasti tästä tulee meille yhteinen kiva juttu! (ja vielä kerran hui)


"Tyttö taivahan takana
tyynyjänsä typsyttävi,
nauhojansa napsuttavi."

- Suom. kr.

16 kommenttia:

 1. Ihana, onpa kiva jäädä odottamaan! Palauttelee mieliin joulun perimmäistä ajatusta ja yhdessä olemisen iloa ilman hyllyt täyttävää materiaa. Nämä luukut lupaan tulla aukomaan tytön kanssa joka päivä, kiitos jo etukäteen! Hanna.

  VastaaPoista
 2. kuulostaa mainiolta! jään odottamaan joulukuuta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, juuri tällaista kaupan arkiaamuihin! Tulispa pian joulukuu!

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihana idea! Juuri omiaan luomaan joulun tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 5. Oi joi, miten mahtavalta kuulostaa! :) Itse ajattelin kirjablogin puolella sytytellä vain adventtikynttilöitä. Höpötysblogin puolella mahdollisesti sitten jotain kuvaushaastetta tai lasten kalenterista (ai hiisi, sekin pitäisi tehdä!) raportointia. Meillä jättää tonttu kirjeitä ja pieniä lahjoja lastenhuoneen joulukuusen (susiruma muovinen, Tiimarista eurolla!) alle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei itsellä joulua vietetä kristillisesti, joten adventti ei tule näkymään kalenterissakaan sen erityisemmin. Kynttiläpostaukset ovat varmasti uskonnollisesti tosi kiva juttu ja tuovat tunnelmaa meille muillekin :)!!
   Ja hei, meillä kuules on myös joulukalenteri vähän samalla idealla :)!

   Poista
 6. Jee, jännää!!! :) Ihana yhteisproggis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää- todellakin! Kaikkea sitä! Kiitos!

   Poista
 7. No minähän odotan tätä kuin joulua! Esikoisen muuten askartelikin itselleen joulukalenterin odotuskalenterin, pitäisiköhän ottaa mallia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, juuri tuossa erään kanssa puhuimmekin, että voisi olla joulukalenterin joulukalenteri. Mutta näköjään tämäkin on jo keksitty :D!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!