sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ompelukone sanoo surr surr surr

Ja neulepuikkoni pysyvät hiljaisina. Sillä tänä syksynä minulle ei ole vielä iskenut Suuri Neulomismania. Ei yhtään. Yhdet säärystimet ovat itselleni työn alla, olleet jo toista kuukautta. Mutta lastenvaatteiden teko on taas kiinnostanut kovasti. Viimeksi tein omenaisia. Tänään sain pääteltyä nämä, supersuperihanista kankaista tehdyt paidan ja tunikan. Vitsi, että lastenkankaissa on aivan ihania kuosia. Siis nämähän lähes pakottavat surruttamaan.Mitä sinä olet surrutellut viime aikoina? Vai kilisevätkö teillä neulepuikot?

(Obs! Kohta eetteriin pläjähtää taas kasa Ainekirjoituksia, oletko valmis?)


"I-ha-haa,
i-ha-haa
hepo hirnahtaa.
Ihanaa, 
ihanaa,
onhan ratsastaa"

- lastenlaulu (appsi laulaa tätä nyt itse "i-ah Haa!" ja loppusanat vauvamongerrusta)

12 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Apua, miten ihania ompeluksia! Mä olen lähinnä keskittynyt ideointiin (ja pahoinvointiin ja itsesääliin), mutta hieman olen ehtinyt neuloakin. Ompelukone pitäisi kyllä pian kaivaa esiin neuvolakorttikoteloa varten...

  P.S. Meillä pieni ja ilmeisen maaninen ratsunainen laulaa: "Hahhahhaa, hahhahhaa, hohhoh-hohhoh-hoo-oo!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :)!
   Toivottavasti et ole pahasti kipeänä vaan olo on ohi menevää.
   Neuvolakorttikotelot voisikin tehdä uudet. Hyvä idis. Seuraavana saatan tehdä kyllä yhdelle nakupellenukelle vaatteet, raukka viluissaan!

   Ps. Varmasti aika söpö pikkumaanikkoratsastaja :D!

   Poista
 3. Ihanat ompelukset! <3

  En edes muista, mitä olen ommellut viimeksi, mutta minulla on kankaita seuraavaan tee-se-itse kangaskoreihin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)!
   Laitapas kangaskorien teosta ohje blogiisi, kun teet niitä, jooko? Olisi tosi kiva :)!

   Poista
  2. Joo, hyvä idea! Saamasi pitää. ;-)

   Poista
 4. Puikot kilisee! tai eihän niistä bambuisista kauheasti mitään kuulu, mutta kuitenkin. Mä en edes omista ompelukonetta, mutta aina välillä pyydän sellaista äidiltäni lainaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai siellä kilisee :)! Massun kanssa onkin parasta köllähtää sohvalle ja puuhailla pikkuisen vaan siinä.

   Poista
 5. Täällä kilisee virkkuukoukku. Joululahjoja! Mutta kyllä mua ompelukonehommatkin himottaisi. Pitäisi vaan tehdä koneen vaihto.. nykyisessä ei ole suoraa ommelta joustona, vaikka muuten hyvä kone onkin. Aika iso puutos kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan ihanuus, virkkuukoukut :)! Mitähän olet tekemässä joululahjoiksi? Käypäs kertomassa vielä!
   Joo, entäpä saumuri, siinäpä olisikin isompia ompeluita nopeuttava vehje. Minulla on jousto-ompeleet mutta onhan se ihan, aikasta hidasta ompelukoneitse :D. Jurrruuti jurruuti olisi parempi kuin surr, surr, surr.

   Poista
  2. Saumuri olisi kyllä kiva myös! Ehkäpä sitä joskus vielä rikastuis sen verran. Ompelukoneen meinaan vaihtaa äitini kanssa.. hän ei nykyisin tee muuta kuin lyhentää housuja sillä ja on parempi kuin mun kone. Ihan hyvä diili molemmille.

   Virkkuukoukulla tekaisin jo yhden viltin kummitytölle ja saa nyt nähdä meneekö virkkuukoukkuhommiksi vai kaivanko neulepuikot esille, kun meinaan parit kaulahuivit tehdä vielä niille kummilapsille...ja omille ja ömh.. kauhea inspis ois tehdä kaikkea. Jotain neulehuppareitakin katselin, joihin ois ohje virkkuukoukulle.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!