sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pipotehtaalta päivää.

No miten tässä taas näin kävi? Minä vaan kaksi pipoa tässä surautan ja... Sitten tein kolme kertaa liian iso pipon (3!) ja kun periksi ei anneta, surruutin lisää. Ja yhdet housut. Ja kun pipo ei kelvannut, tein vielä ensimmäisen applikaationikin.
Nyt mietin jemmaanko appsille pipoja kaappiin tuleville välikausille vai pistänkö vahingon kiertämään! Pipot ovat kyllä tosi kivoja ommeltavia ja todella helppoja. Kannattaa kokeilla poropeukalonkin! Oletko ommellut?


"Dinojunaa,
dinojunaa,
dinojunaa,
kyytiin vaaaan (vaan vaan vaan vaan).
Dinojunaa."

- Dinojuna televisio-ohjelman tunnari (taustamusiikkiani)

8 kommenttia:

 1. Hienoja ompeluksia! Sain juuri mankelin myytyä ja kodinhoitohuoneeseen vapautui pöytätilaa. Nyt mietin ostaisinko ompelukoneen. Pitäisi kyllä opetella ensin ompelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mankelointi on yksi tapa käyttää aikaa :D, ja varmasti makeloidut lakanat ovat sellainen luksus josta ei tottuessaan enää luovu mutta...
   Ompelukone on kyllä aika kiva juttu ja käytännöllinenkin jos haluaa vähän tehdä uniikimpia (kauniisti sanottuna) esim verhoja jne. Ompelua kyllä oppii itsenäisestikin mutta on niitä kurssejakin olemassa :)!

   Poista
  2. Minäkin vuoden verran kuvittelin, että kyllä mankelille on käyttöä, mutta sitten järki voitti :)

   Poista
  3. :D. Toiset tykkää taas kovasti. Makukysymys :). Meillä ei myöskää ole mankelia tällä hetkellä.

   Poista
 2. Pipot ois varmaan kivoja tehdä :). En oo siis kokeillut, mutta voishan sitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii, aika kivaa ja saa heti arkeen uutta piristystä :)! Malli vaan jostakin ostetusta tai itse pähkäiltynä, kiva kangas ja tadaa!

   Poista
  2. Täytynee ehkä tuhota eilen kaapista löytynyt trikoomekko. Oli ihan liian iso mulle nykyisin, mutta kangas oli aika hauskaa :)! Ja saishan siitä tehtailtua jotain muutakin.. hmmm!!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!