keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kesäkirjastomme mökillä

Tullessamme mökille, kannoimme kangaskassillisen lasten kuvakirjoja. Jo ensimmäisenä iltana esikoinen totesi, että kiinnostavat kirjat puuttuivat, siis ne kuvalliset tietokirjat. Juhannuksen jälkeisenä maanantaina me siis kipitimme mökkipaikan kirjastoon, laitoin itselleni kirjastokortin (jota piti tietysti häpeltää ja ihmetellä oma aikansa!) ja kannoimme yhdessä kangaskassillisen lasten kuvakirjoja mökille. Ja niitä mielenkiintoisia kirjoja.Kuvista näemme monta hyvää ja mielenkiintoista lastenkirjaa, mutta kuten arkenakin, harvoista ehdin lopulta tänne blogiini aina kirjoittaa. Nytpä siis heitänkin näin, löytyykö kuvissa jotain mistä toivoisitte esittelyä? Toivottavasti ei sillä olen käynyt tänään hupilandiassa, ravintolassa, vieraalla (en vieraissa), uimarannalla ja ties missä, joten jaksankin vain tämän verran tässä uskomattomassa helteessä. Olen cavani tänään ansainnut! Mukava lomantai taas takana ja mukavia lomakirjoja luettu!


"Neljä mustaa aukkoa
.... voikin olla palloja!
Vaiko sitten kaivoja?"

- Marie Sellier: Kurkista ja katso taidetta

7 kommenttia:

 1. Kurkista ja katso taidetta!!! Ehdottomasti siitä teet arvion :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kirja minun pitää palauttaa tänne mutta yritän kirjoittaa jotain tästä kirjasta kotona (kuvat otin jo äsken!). Tästä kirjasta kyllä olisin muutoinkin halunnut kirjoittaa, joten nyt sen esittelyn voinen sitten kannustamanasi tehdä :)!

   Poista
  2. Mahtia! Tuollainen kirja pitäisi melkein alkaa metsästämään itsellekin. Josko sillä saisi pientä taidekasvatusta aikaiseksi heti pienestä pitäen. Täytynee järjestää lähiaikoina myös joku pieni taidegalleriakierros näiden pienten kanssa. Siitä on luvattoman kauan, kun olen viimeksi itsekään taidenäyttelyssä käynyt. Kaupungissa asuessani se oli kuitenkin ihan mukava harrastus.

   Poista
  3. Pistä heti varaukseen, uskaltaisin jopa previkkana sanoa ettei ostokaan mene hukkaan...
   Museoissa ja näyttelyissä on kyllä kiva käydä muksujenkin kanssa, vaikka toisinaan ihan yksinkin. meillä on kesäisin ollut parina vuonna tapana käydä Retriitissä (upea paikka!) mutta nyt se ilmeisesti menikin nurin :(.

   Poista
 2. Kurkista ja katso taidetta kiinnostaa! Toivon arviota myös Pienestä työkonekirjasta, sillä meiltä(kin) löytyy autoja ja koneita rakastava kolmevuotias - lisäksi tunnen kirjan kustantajat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaako guest review? Kuulemma aikuislukijalla löytyisi jo paljon sanottavaa, itse en suurinta osaa näitä konekirjoja edes lue :/. Mutta toive on kuultu!

   Poista
  2. Iltalukijalla olikin kasa kiinnostavia kirjoja, jotka eivät sopineet kuvaan (siis kolmivuotiaallani) ja sieltä löytyi myös Pieni raitiovaunukirja :)! Ihana nämähän ovatkin suomalaisia kirjoja!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi rohkeasti :)!